Nieuwe vorm van vastgoed financiering

Door de jaren heen is beleggen steeds interessanter geworden. Hier speelt het beleggen of investeren in vastgoed ook een belangrijke rol bij. Er zijn verschillende platformen die je hier meer over vertellen en waardoor je een beter beeld kunt krijgen voor de voor- en eventuele nadelen van investeren in vastgoed. Een plek waar je onder andere terecht kunt is bij Bufr. Hierbij is de financiering voor je commercieel vastgoed snel, persoonlijk en transparant geregeld. Je kunt bij Bufr terecht op het moment dat je zelf wilt gaan financieren in commercieel vastgoed of als je juist opzoek naar iemand die de financiering voor je eigen commercieel vastgoed op zich wel nemen.

 

Lenen

Het door een ander in jouw commercieel vastgoed financieren, is bij Bufr binnen vijf stappen geregeld. Allereerste vindt er een quickscan plaats. Hiermee wordt het duidelijk of jij in aanmerking komt voor een financiering en zo ja, dan ontvang je een indicatie van de rente. Vervolgens kun je je wensen en plannen bespreken met een aangesteld adviseur van Bufr, waarna de aanvraag compleet wordt gemaakt. Intern wordt het verzoek beoordeelt en daarna ontvang je het definitieve financieringsvoorstel. De adviseur zal dit vervolgens ook weer met je bespreken. Als alles akkoord is, wordt je aanvraag gekoppeld aan een investeerder binnen het netwerk van Bufr.

 

Investeren

Hierboven is dus de mogelijkheid besproken voor het moment dat jij iemand anders jouw vastgoed wilt laten financieren. Andersom is dan dus ook een optie, dat jij de rol van investeren op je neemt. Ook dit verloopt weer in vijf stappen. Allereerst creëer je een investeringsprofiel. Hierin maak je je investeringswensen inzichtelijk, waardoor Bufr jou van een passende financieringsaanvraag kaan voorzien. Ook kun je je wensen bespreken aan de hand van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vervolgens krijg je toegang tot je eigen persoonlijke online platform. Via hier heb je inzage in de details van actuele investeringsmogelijkheden. Op het moment dat je wilt investeren in een object, kun je dit eenvoudig aangeven in je eigen online platform. De aanvraag wordt voor je gereserveerd, waarna alle documenten worden opgesteld en gecontroleerd. Vervolgens wordt de hypotheekakte ondertekend om je investering compleet te maken. De laatste stap is dat Bufr zorgdraagt voor je investering en zullen de rente en aflossing maandelijks op je rekening worden bijgeschreven. 

 

Voordelen

Bufr werkt dus snel, gemakkelijk en overzichtelijk. Alles wordt goed met je besproken en aan je uitgelegd, waardoor je keer op keer voorzien wordt van het beste advies. Bij Bufr wordt er dus gebruik gemaakt van het nieuwe vastgoed financieren waar ondernemers en investeerders bij elkaar worden gebracht via één netwerk. Sluit vandaag dus nog je investeringshypotheek af en wie weet kun jij over een tijdje al aan de slag met het financieren van commercieel vastgoed.

Skills

Posted on

July 6, 2023

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *